KONFERANSE

KONFERANSE

09.30-13.30

Billettpris 990,-

FOREDRAGSHOLDERE 2018

________

09.45-10.30

CHRISTOPHER SJUVE

 

Mateksperten og historikeren som har klare tanker om hvordan han tror fremtidens jordbruk vil bli. Han mener at ny teknologi i fremtiden vil endres radikalt, slik at jorda i enda større grad utnyttes på en mere bærekraftig måte enn i dag.

10.45-11.45

12.45-13.30

ESPEN AGDESTEIN

 

Espen Agdestein - manageren til Magnus Carlsen, verdens beste sjakkspiller, i en enorm sport som hele tiden tenker «neste trekk». Dette er applisertbart på næringslivets: «alltid fokus på god strategi!»

I dette foredraget får vi følge livet til Magnus Carlsen, både på og utenfor brettet.

MATS PETTERSON

 

En foredragsholder som tar for seg hvem som egentlig er bærekraften bak enhver bedrift? Det handler om fokus på god fysisk og god psykisk helse hos de ansatte. Mats Petterson er en av Nordens beste foredragsholdere. Hans motto er at mennesker må finne balansen i eget liv for å kunne prestere. Hans budskap er å tenke helhet og viktigheten at bedriftene tar vare på sine ansatte på alle mulige måter er hans mål for å lykkes som bedrift.

 

Tema for dagen - Innovasjon og Bærekraft

 

Konferansen på «Made in Horten» byr på faglig påfyll fra anerkjente foredragsholdere, som de fleste på en eller måte har hørt om. Dette er foredragsholdere som vi vet vil gjøre en forskjell i måten du vil tenke videre om årets tematikk: innovasjon og bærekraft.

Hva vi legger vekt på i årets konferanse, er at du sitter igjen med noe matnyttig for din bedrift. Om du er student med veivalg i livet, en nyetablert gründer, en godt etablert gründer, ansatt eller en leder i næringslivet, er det lærdom her du vil kunne ta med deg videre. For HVA er egentlig bærekraft? Hva er egentlig innovasjon? Er det de gode teknologiske nyutviklede ideer eller er det hva du selv erverver av kompetanse på livets vei? Konferansen vil sende publikum hjem med en god følelse,

garantert klokere enn dagen før!

  

Ønsker du billetter til foredragsholderene, er det begrenset antall billetter og vi anbefaler deg å bestille så fort du kan på post@hortennaringsforum.no

 

Våre hovedsponsorer:

© Copyright 2015. All Rights Reserved.